Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Πληροφορίες σχετικά με τις ανανεώσεις εγγραφής στην ΕΝΕ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ απο την ΕΝΕ

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα του Υπουργείου Εσωτερικών και την αρ.ΔΙΔΑΔ/Φ.69/124/ΟΙΚ.15984/17.08.2020(ΑΔΑ:9ΠΙ946ΜΤΛ6-ΝΟΒ), με θέμα: «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού»η επικοινωνία και εξυπηρέτηση των Νοσηλευτών τόσο στα Κεντρικά Γραφεία όσο και στα Περιφερειακά Τμήματα, συνεχίζει να πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα (μέσω e-mail) ή με αλληλογραφία.

Όλα τα έγγραφα αποστέλλονται στους ενδιαφερόμενους μέσω e-mail.

Επίσης, σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη, θεωρεί ότι δεν είναι εφικτό να εξυπηρετηθεί μέσω e-mail, μπορεί να επισκεφθεί το αντίστοιχο Γραφείο ΕΝΕ (Κεντρικό ή Περιφερειακό), με την υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδό του στα γραφεία καθώς και με τα λοιπά μέτρα πρόληψης και προστασίας της ατομικής υγιεινής και της δημόσιας υγείας.

Συστήνεται, για την αποφυγή συνωστισμού, συγχρωτισμού και αναμονής για εξυπηρέτηση, η επίσκεψη στα Γραφεία της ΕΝΕ, να προγραμματίζεται κατόπιν αποστολής σχετικού αιτήματος στο e-mail της αντίστοιχης Γραμματείας.

Αθήνα, 26-08-2020

Από την πλευρά μας να υπενθυμίζουμε ότι όσα μέλη της ΕΝΕ οφείλουν συνδρομές προηγούμενων ετών μπορούν να προχωρήσουν σε  ρύθμιση  καταβάλλοντας τη συνδρομή δύο ετών, του τρέχοντος έτους και ενός προηγούμενου, και εφόσον γίνει αυτό θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα.

Η διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου για το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης  info@enekritis.gr και  πληροφορίες για τις ανανεώσεις μελών μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του 5ου Περ. Τμήματος Κρήτης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου